Öğrenci Konsey Başkanımızdan Muğla KYK İl Müdürlüğüne Ziyaret

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Öğrenci Konsey Başkanı Samet YÜCE, görevinin ikinci gününde Muğla KYK İl Müdürü sayın Ömer İLMEN beyefendiyi makamında ziyaret etti. Daha öncesinden öğrencileri dinleyen sayın Samet YÜCE, burada öğrencilerin sorunlarını dile getirdi. Muğla'da okuyan öğrencilerin en büyük problemi olan konaklama sorunu ile ilgili İl Müdürlüğünün çözüm arayışlarını ve bu konuda ki sıkıntıları dinleyen Konsey Başkanı, öğrencilerden de aldığı olumlu yorumları dile getirerek Yurt Yönetimine bu özverili çalışmalarından dolayı öğrenciler adına teşekkür etti. Konuşmanın sonunda 2017 yılında yapına başlanacak olan 3000 kişilik yurt müjdesini alan Konsey Başkanı, bunun öğrencilerimizin barınma sorununu bir nebze dahi olsa azaltma temennisinde bulunmuş öğrencilerimize şimdiden hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Son Güncelleme Tarihi : 28.11.2016 13:37:35 Okunma Sayısı : 51